Equip de formadors del Seminari

 • Mn. Josep M. Turull Garriga
  Mn. Josep M. Turull Garriga

  Rector del Seminari Conciliar de Barcelona

  Va néixer a Parets del Vallès (Vallès Oriental –Barcelona) l’any 1966. Va ser ordenat de prevere el 22 de desembre de 1991.

  Es va llicenciar en teologia sistemàtica a la Facultat de Teologia de Catalunya. Ha estat vicari de les parròquies de Santa Maria de Barberà i de la Mare de Déu dels Àngels i ha estat rector de la parròquia de Sant Ramon de Penyafort de Barcelona. Va ser vicari episcopal de la Zona 2 (Barcelona).

  És professor d’antropologia teològica i metodologia en la Facultat de Teologia de Catalunya. Va ser nomenat rector del Seminari Conciliar de Barcelona i del Seminari Menor l’any 2005. Ha estat el delegat de pastoral vocacional de la diòcesi de l’any 2005 al 2011. L’any 2009 va ser creat canonge de la S.E. Catedral de Barcelona. Des del 2011 és l’encarregat de les celebracions litúrgiques a la Basílica de la Sagrada Família.

  • Mn. Joan Rodríguez Gómez
   Mn. Joan Rodríguez Gómez

   Director Espiritual

   Va néixer a Carracedo (Ourense, Diòcesi d’Astorga) l’any 1949. Arriba a Barcelona en 1971. Va ser ordenat prevere de l’Arquebisbat de Barcelona l’any 1978. És Llicenciat en Teologia a la Facultat de Teologia de Catalunya i de Filosofia a la Universitat de Barcelona. Ha estat Vicari de les parròquies de la Mare de Déu dels Desemparats de La Torrassa, a L’Hospitalet de Llobregat, i de la Preciosíssima Sang de N.S. Jesucrist; i Rector de les de sant Sadurní de Montornès del Vallès, de sant Llorenç i de la Mare de Déu de Betlem de Barcelona; i Arxiprest de l’Arxiprestat de sant Josep Oriol. Va ser Formador del Seminari Conciliar el curs 1997-1998. Va ser nomenat Director Espiritual del Seminari Major i del Seminari Menor l’any 2013. El curs 2013-14 va ser el Director de la Residència sacerdotal sant Josep Oriol.

   • Mn. Miquel Ramón Fuentes
    Mn. Miquel Ramón Fuentes

     

    Formador de la residència de Sant Josep Oriol

    Va néixer a Barcelona l’any 1976. És Llicenciat en Bioquímica per la Universitat de Barcelona (1999). Ha fet els estudis eclesiàstics a la Facultat de Teologia de Catalunya (2002-2007). Va ser ordenat prevere el 22 de juny de 2008. Es va doctorar en filosofia a la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma amb premi extraordinari de doctorat (Premi Bellarmino 2013). És professor de Filosofia de la Ciència, Filosofia de la Natura i Filosofia i Bioètica a la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull. Va ser nomenat formador del Seminari Conciliar de Barcelona l’any 2011. Col·labora pastoralment amb la parròquia de la Verge de Gràcia i Sant Josep (Josepets).

     

    • Mn. Joan Pere Pulido Gutiérrez
     Mn. Joan Pere Pulido Gutiérrez

     Formador de la residència de Sant Josep de la Muntanya

     Va néixer a Barcelona, l’any 1970. Va ser ordenat de prevere el 12 d’octubre de 1996.

     És llicenciat en teologia moral per la Facultat de Teologia de Catalunya i Màster de Doctrina Social de l’Església per la Facultat de ciències polítiques i sociologia de la Universitat Pontifícia de Salamanca. Ha estat vicari de les parròquies de Sant Just i Pastor de Sant Just Desvern i de les Parròquies de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei, Sant Vicenç de Castellbisbal i Santa Eulàlia del Papiol, de la que també ha estat rector. Actualment és Secretari General i Canceller i Moderador de la Cúria de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat i Secretari Particular del Bisbe Agustí Cortés Soriano.

     Ha estat professor de Teologia moral fonamental de l’ISCREB (Secció oberta a Sant Boi de Llobregat). Actualment és Delegat de Pastoral Vocacional de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat i ha estat nomenat formador de la comunitat de Sant Josep de la Muntanya del Seminari Conciliar de Barcelona i Vicerector pels seminaristes de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, l’any 2016.