Equip de formadors del Seminari

 • Mn. Felip-Juli Rodríguez Piñel
  Mn. Felip-Juli Rodríguez Piñel

  Rector del Seminari Conciliar de Barcelona

  Va néixer a Xinzo de Limia (Ourense) l’any 1954. Va ser ordenat de prevere el 19 de juny de 1983.

  Ha fet els estudis eclesiàstics a la Facultat de Teologia de Catalunya. Va ser vicari i rector de la parròquia Sant Isidre de l’Hospitalet de Llobregat, rector de les parròquies de Sant Pere i de la Mare de Déu del Pilar del Masnou i rector de la parròquia de Santa Eulàlia de Vilapicina. Va ser arxiprest de l’Arxiprestat de l’Hospitalet i l’Arxiprestat de la Cisa.

  Actualment és Director diocesà per al Catcumenat des del 2002. Membre del Secretariat de Catequesi de la Comissió Episcopal de Ensenyança i Catequesi de la CEE. Consiliari de la “Associació d’Amics de Joan Roig i Diggle” des del 2006. Finalment, és Rector del Seminari Major i Menor de Barcelona des del 2018.

  • Mn. Joan Rodríguez Gómez
   Mn. Joan Rodríguez Gómez

   Director Espiritual

   Va néixer a Carracedo (Ourense, Diòcesi d’Astorga) l’any 1949. Arriba a Barcelona en 1971. Va ser ordenat prevere de l’Arquebisbat de Barcelona l’any 1978. És Llicenciat en Teologia a la Facultat de Teologia de Catalunya i de Filosofia a la Universitat de Barcelona. Ha estat Vicari de les parròquies de la Mare de Déu dels Desemparats de La Torrassa, a L’Hospitalet de Llobregat, i de la Preciosíssima Sang de N.S. Jesucrist; i Rector de les de sant Sadurní de Montornès del Vallès, de sant Llorenç i de la Mare de Déu de Betlem de Barcelona; i Arxiprest de l’Arxiprestat de sant Josep Oriol. Va ser Formador del Seminari Conciliar el curs 1997-1998. Va ser nomenat Director Espiritual del Seminari Major i del Seminari Menor l’any 2013. El curs 2013-14 va ser el Director de la Residència sacerdotal sant Josep Oriol.

   • Mn. Miquel Ramón Fuentes
    Mn. Miquel Ramón Fuentes

    Formador de la residència de Sant Josep de la Muntanya

    Va néixer a Barcelona l’any 1976. És Llicenciat en Bioquímica per la Universitat de Barcelona (1999).

    Ha fet els estudis eclesiàstics a la Facultat de Teologia de Catalunya (2002-2007). Va ser ordenat prevere el 22 de juny de 2008. Es va doctorar en filosofia a la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma amb premi extraordinari de doctorat (Premi Bellarmino 2013). És professor de Filosofia de la Ciència, Filosofia de la Natura i Filosofia i Bioètica a la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull. Va ser nomenat formador del Seminari Conciliar de Barcelona l’any 2011. Col·labora pastoralment amb la parròquia de la Verge de Gràcia i Sant Josep (Josepets).

     

     

    • Mn. Joan Pere Pulido Gutiérrez
     Mn. Joan Pere Pulido Gutiérrez

     Delegat diocesà per a la formació dels seminaristes de Sant Feliu de Llobregat

     Va néixer a Barcelona, l’any 1970. Va ser ordenat de prevere el 12 d’octubre de 1996.

     És llicenciat en teologia moral per la Facultat de Teologia de Catalunya i Màster de Doctrina Social de l’Església per la Facultat de ciències polítiques i sociologia de la Universitat Pontifícia de Salamanca. Ha estat vicari de les parròquies de Sant Just i Pastor de Sant Just Desvern i de les Parròquies de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei, Sant Vicenç de Castellbisbal i Santa Eulàlia del Papiol, de la que també ha estat rector. Actualment és Secretari General i Canceller i Moderador de la Cúria de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat i Secretari Particular del Bisbe Agustí Cortés Soriano.

     Ha estat professor de Teologia moral fonamental de l’ISCREB (Secció oberta a Sant Boi de Llobregat). Actualment és Delegat de Pastoral Vocacional de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat i ha estat nomenat formador de la comunitat de Sant Josep de la Muntanya del Seminari Conciliar de Barcelona i Vicerector pels seminaristes de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, l’any 2016.

     • Mn. David Álvarez Rodríguez
      Mn. David Álvarez Rodríguez

      Formador de la residència de Sant Josep Oriol

      Va nèixer al barri de Sant Andreu de Palomar a Barcelona l’any 1981.Va ser ordenat prevere el 3 de desembre de 2006.

      L’any 1992 ingressà al Seminari Menor Diocesà de Santa Maria de Montalegre (Tiana), i l’any 1999 entrà al Seminari Major Conciliar de Barcelona. És batxiller en els estudis eclesiàstics a la Facultat de Teologia de Catalunya. Rector de la Parròquia Mare de Déu de la Salut de Les Planes de Vallvidrera des del 2016.

      Actualment, ha estat nomenat Director diocesà del secretariat de Pastoral Vocacional i formador del Seminari Major i Menor des del 2018.