Amb aquestes paraules tan plenes d’unció, segelleva Mons. Agustí Cortés, el 14 d’octubre passat, l’ordenació presbiteral de Mario Pardo Hernansanz.

«Pensa sempre el que faràs, reprodueix en tu el que commemoraràs i conforma la teva vida al misteri de la Creu del Senyor.» 

En el decurs d’una magnífica celebració a la catedral de Sant Llorenç, la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, amb una bona representació del seu presbiteri i de nombrosos fidels de diverses parròquies, donava amb alegria la benvinguda al nou prevere. Mn. Mario Pardo es va quedar «sense paraules» per expressar la gratitud a Déu i a totes les persones que l’han acompanyat en el camí vers el sacerdoci. Inicia ara una nova etapa de la seva vida, plenament consagrada a Déu i als germans, com a vicari de la parròquia de Sant Joan Baptista de Sant Joan Despí, on ja ha exercit el ministeri diaconal.

Els seminaristes de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat vam poder participar de la celebració servint a l’altar i formant una coral.

fullsizeoutput_63c4

fullsizeoutput_63ee

Recommended Posts