El Seminari Menor de Barcelona va convocar, el passat dissabte 25 d’abril, una jornada lúdica per celebrar la trobada anual d’escolans i escolanes, recordant al seu patró: Sant Tarcisi. Per mitjà de la distracció i de l’esforç, 70 joves escolans han pogut descobrir, en aquest any teresià, l’esforç del camí cristià de la fe. I ho han fet gràcies a sis proves “olímpiques” i esportives organitzades pels seminaristes del Seminari Major seguint el lema ‘Veritables atletes de Crist’.
Entre aquestes proves físiques, hi havia el joc de les bitlles, de bàsquet, de hoquei, una prova de la punteria i la prova estrella va ser el futbolí inflable que va animar a petits i grans.
Un cop finalitzada la gimcana i abans d’entregar els premis als guanyadors, el ritme frenètic i engrescador va esdevenir calma i tranquil·litat en una eucaristia presidida per Mn. Turull. I és que tots els escolans tenen un paper important de col·laboració en les celebracions litúrgiques. Però, en definitiva i gràcies a la missa, Jesús va ser el millor premi que van rebre els atletes de Crist.

 

4666-553f6ac5dfffd

 

Recommended Posts