El Seminari Conciliar de Barcelona va organitzar, el passat dissabte, 6 de maig,  amb el professorat i els seminaristes, la XXIVª Trobada anual d’Escolans amb un centenar de joves de Barcelona i Sant Feliu.

Escales amunt, escales avall, aquest va ser part de l’exercici que van fer els escolans de Barcelona i Sant Feliu que van reunir-se al Seminari conciliar per celebrar la 24a edició de la trobada anual. Una jornada que va posar-los com a repte una gimcana capitanejada per un lema: “Escolans, amics de Jesús”. Amb aquest missatge segons explica el rector del Seminari de Barcelona “es vol recalcar una de les coses característiques aquest servei a Jesús Crist a l’altar que s’ha d’estendre tota la vida tant en l’amistat com en la pràctica”.

Després de la benvinguda al ritme de la música van començar les proves, repartides pel seminari. Una motoritzada per un tren, una altra per millorar l’habilitat al moment de vestir-se abans de missa, i d’altres per posar a prova els seus coneixements com escolans amb preguntes amagades pels racons del seminari. En el terrat s’ubicava la cursa de patinets, on l’animació era bàsica per tal de motivar els membres dels equips. I és que el treball en equip va ser el fil conductor de totes les proves que amb gols o sense, com en el futbolí humà, ensenyava com l’església unida és més forta.

També van posar en pràctica el treball en equip acabada la gimcana, quan tots van celebrar una missa en germanor, que va presidir el rector del seminari Mn. Josep Maria Turull. Aquest durant l’homilia va insistir en la missió de tots com escolans de seguir a Jesús, tant en la pregària, com en la manera d’actuar.

unnamed-1-1

unnamed-2-1

unnamed-3-1

unnamed-4

unnamed-6

unnamed-8

unnamed-9

unnamed-10

unnamed-11

DSC_0931

Recommended Posts