El Seminari Conciliar de Barcelona inaugura el nou curs 2020-2021 amb nous docents i nous estudiants de diferents trajectòries professionals i personals.

El Seminari Conciliar de Barcelona ha començat el nou curs amb un nou equip de formadors i amb vuit nous candidats al sacerdoci, sis de l’arxidiòcesi de Barcelona i dos de la diòcesi de sant Feliu de Llobregat. La inauguració oficial del curs va tenir lloc el passat dijous 10 de setembre. L’arquebisbe de Barcelona, Card. Joan Josep Omella acompanyat pels dos bisbes auxiliars de Barcelonam Mons. Sergi Gordo i Mons. Antoni Vadell, i pel bisbe de sant Feliu va presidir la trobada a l’edifici del Seminari que va consistir en la celebració solemne de l’Eucaristia i el posterior sopar.

Canvis entre els docents

La principal novetat d’aquest curs 2020-2021 ha estat el canvi en l’equip de formadors. Així, s’incorpora Mn Salvador Bacardit com a rector del Seminari, en substitució de Mn. Felip Juli. Mn. Bernat Gimeno passa de director espiritual a formador i Mn. Pere Montagut serà el nou director espiritual, juntament amb el pare Xavier Rodríguez, SJ. El canvi d’equip ja es va anunciar i produir a finals de juliol. Ara, però a principis de setembre els formadors ja han pogut compartir uns dies de convivència al Seminari amb els seminaristes.

Nous seminaristes

Enguany, s’incorporen vuit nous seminaristes provinents de diferents realitats d’Església. Aquests tenen edats compreses entre els 18 i els 48 anys i amb diferents trajectòries professionals i personals. En aquesta inauguració de curs, tenint en compte l’excepcionalitat del moment, a causa de la pandèmia del Covid, es va donar gràcies al Senyor per aquestes noves vocacions.

Recommended Posts