Aquests dies on preparem la celebració del dia de Nadal obrim les portes del Seminari per a diversos esdeveniments:

La visita al pessebre es pot fer del 13 de desembre al 2 de febrer, de dilluns a divendres de 8.00 h a  21.00h i dissabte de 9.00 h a 13.00 h. Els diumenge i els dies 24 de desembre a l’1 de gener i del 5 al 7  de gener estarà tancat. Un pessebre que ens ajudarà a muntar els Pessebristes de Ciutat Vella.

D’altra banda, s’instalarà un gran tió solidari del 13 al 22 de desembre, que convida a col·laborar en el recapte d’aliments, que aniran al Santuari de la Mare de Déu de l’Ajuda. Els aliments que vol aquest tió són llet, galetes,  sucre, llaunes de conserva, oli i productes bàsics.

Per finalitzar el programa de Nadal, el Cor de gòspel Free Choir, dirigit per Vicen Alfonso i al  piano, Iris Abancó, farà un concert el dimecres 21 de desembre, a les 20.00 h, a la capella del  Seminari. L’entrada és lliure amb taquilla inversa i col·laboració en el recapte d’aliments. Agraïm la col·laboració en el programa de diversos serveis i entitats que desenvolupen la seva activitat  en l’edifici del Seminari.

Publicació original: Arquebisbat de Barcelona

Recommended Posts