El dia 10 de maig, un grup de dotze seminaristes vam tenir l’oportunitat d’assistir al partit entre el Barça i el Celta al Camp Nou. Després que mesos enrere alguns seminaristes haguessin visitat el camp de l’Espanyol a Cornellà també en un partit de Lliga, ara era el torn perquè els culers del Seminari poguessin celebrar el seu barcelonisme a l’estadi del seu equip.

Aquesta vegada també ens va acompanyar mossèn Salvador, però no tan sols en qualitat de rector del Seminari, sinó com a autèntic aficionat culer. No tenen l’honor de poder dir el mateix els seminaristes pericos, malgrat es puguin consolar veient el record institucional de la seva visita a l’RCD Stadium decorant a la nova llar. Ara bé, per no desaprofitar cap ocasió per estrènyer la fraternitat amb els nostres germans de l’Espanyol, els barcelonistes vam acceptar que s’unís a la nostra expedició en Josep Adolf, que és actualment un dels més enfervorits seguidors de l’equip rival al Seminari.

Futbolísticament, vam gaudir d’un partit plàcid amb una victòria relativament fàcil del Barça, però no per això vam celebrar amb menys intensitat els tres gols del nostre equip, obra de Memphis, el primer, i d’Aubameyang, el segon i el tercer. En definitiva, una nit de festa culer seminarística arrodonida per un triomf merescut del Barça.

Recommended Posts