El dia de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar, el grup de l’etapa configurativa vam anar de visita al Santuari de Lord. Ens van rebre en pare Joan i en Cesc, seminarista de Solsona i membre de la comunitat del santuari, el qual ens va fer una presentació del lloc, explicant-nos la seva història i quina és la projecció que tenen cara a futur. És un santuari on la comunitat que hi habita té una vida monàstica contemplativa i també d’acollida a persones que volen passar uns dies de recés. 

Per arribar al Santuari cal pujar a peu la muntanya això fa que es pugui apreciar més el silenci, la tranquil·litat i la bellesa del lloc i de l’entorn, ajudant així a la pregària. Pel matí vam fer una excursió per l’entorn del Santuari que ens va permetre gaudir dels paisatges i també parlar de manera distesa entre els companys. 

Abans del dinar vam celebrar la santa missa al Santuari presidida pel nostre formador Mn. Bernat Gimeno. En acabar, sota els peus de la Mare de Déu de Lord vam encomanar el curs i vam donar gràcies per compartir en germanor aquest dia.

Armand Kamnang
Etapa Configurativa

Recommended Posts